Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára

Kovács Erzsébet; Selmeczy Árpádné: Az UV-értékszám alkalmazása a sütőipari minőség vizsgálatára. In: Tudományos közlemények, (13). pp. 31-38. (1986)

[thumbnail of szef_tudkozl_013_031-038.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_013_031-038.pdf

Letöltés (714kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1986
Kötet: 13
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 31-38
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39143/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 37.; Application of the UV-parameter in quality studies in the baking industry; Die Verwendung der UV-Wertzahl bei der Untersuchung der Qualität in der Backwarenindustrie; Primenenie čisla UV [v] issledovanii hlebopekarnogo kačestva produktov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21071
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet