A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során

Szabó Gábor; Dörnyei József; Szilágyi János: A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 81-87. (1987)

[thumbnail of szef_tudkozl_014_081-087.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_081-087.pdf

Letöltés (742kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1987
Kötet: 14
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 81-87
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 86.; Effects of microwave energy on the disperse structure of decolourized whole blood powder and blood plasma during the agglomerationdrying process; Wirkung der Mikrowellenenergie auf die Gestaltung des Dispersionsorganismus des Blutplasma und dekolorierten Vollblutpulvers während der Agglomeriertrocknung; Vliânie mikrovolnovoj èenergii na formirovanie dispersnoj organizacii krovânoj plazmy i obescvečennogo suhogo krovânogo moloka (poroška) v hode agglomeracionno-sušitel'nogo processa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21090
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet