Szabó Gábor; Dörnyei József; Szilágyi János: A mikrohullámú energia hatása vérplazma és színtelenített teljes vérpor diszperz szerkezetének alakulására az agglomerálási—szárítási folyamat során. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 81-87. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_081-087.pdf Letöltés (742kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1987 |
Kötet: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 81-87 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 86.; Effects of microwave energy on the disperse structure of decolourized whole blood powder and blood plasma during the agglomerationdrying process; Wirkung der Mikrowellenenergie auf die Gestaltung des Dispersionsorganismus des Blutplasma und dekolorierten Vollblutpulvers während der Agglomeriertrocknung; Vliânie mikrovolnovoj èenergii na formirovanie dispersnoj organizacii krovânoj plazmy i obescvečennogo suhogo krovânogo moloka (poroška) v hode agglomeracionno-sušitel'nogo processa |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21090 |
![]() |
Tétel nézet |