Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata

Pallagi Attiláné: Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 3-21. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_003-021.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_003-021.pdf

Letöltés (920kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 16
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 3-21
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 16-18.; Study of correlations between protein composition and baking quality of wheat flours; Untersuchung der zusammenhänge zwischen der Eiweisszusammensetzung und der bäckereiindustriellen Qualität von Weizenmehlen; Issledovanie vzaimozavisimostej meždu sostavom belka pŝeničnoj muki i eë hlebopekarnymi kačestvami
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21106
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet