Pallagi Attiláné: Búzalisztek fehérjeössztétele és sütőipari minősége közötti összefüggés vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 3-21. (1990)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_003-021.pdf Letöltés (920kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1990 |
Kötet: | 16 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 3-21 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 16-18.; Study of correlations between protein composition and baking quality of wheat flours; Untersuchung der zusammenhänge zwischen der Eiweisszusammensetzung und der bäckereiindustriellen Qualität von Weizenmehlen; Issledovanie vzaimozavisimostej meždu sostavom belka pŝeničnoj muki i eë hlebopekarnymi kačestvami |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21106 |
Tétel nézet |