Kovács Erzsébet: AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 40-53. (1990)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_040-053.pdf Letöltés (768kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1990 |
Kötet: | 16 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 40-53 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 50.; Application of AMIDAN 250B and DIMODAN for the production of dry pastries; Anwendung von AMIDAN 250B und DIMODAN zur Herstellung von Teigwaren; Primenenie Amidana 250B i Dimodana pri proizvodstve makaronnyh izdelij |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21108 |
Tétel nézet |