AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására

Kovács Erzsébet: AMINDAN250B és DIMODAN alkalmazása száraztészták előállítására. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 40-53. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_040-053.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_040-053.pdf

Letöltés (768kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 16
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 40-53
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 50.; Application of AMIDAN 250B and DIMODAN for the production of dry pastries; Anwendung von AMIDAN 250B und DIMODAN zur Herstellung von Teigwaren; Primenenie Amidana 250B i Dimodana pri proizvodstve makaronnyh izdelij
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21108
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet