Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_094-101.pdf Letöltés (790kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1994 |
| Kötet: | 17 |
| ISSN: | 0238-3756 |
| Oldalak: | pp. 94-101 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/ |
| Kulcsszavak: | Kémia |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 100.; Influence of carbohydrates fractions on the quality of macaroni doughs from peas |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 13:49 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21127 |
![]() |
Tétel nézet |

