Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére

Kovács Erzsébet: Szénhidrát frakciók hatása a borsó alapú száraztészták minőségére. In: Tudományos közlemények, (17). pp. 94-101. (1994)

[thumbnail of szef_tudkozl_017_094-101.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_017_094-101.pdf

Letöltés (790kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1994
Kötet: 17
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 94-101
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39147/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 100.; Influence of carbohydrates fractions on the quality of macaroni doughs from peas
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 13:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21127
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet