Élelmiszerek hőkezelésének egyes vonatkozásai

Eszes Ferenc; Fenyvessy József: Élelmiszerek hőkezelésének egyes vonatkozásai. In: Tudományos közlemények, (23). pp. 1-6. (2002)

[thumbnail of szef_tudkozl_023_001-006.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_023_001-006.pdf

Letöltés (440kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2002
Kötet: 23
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 1-6
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39153/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 6.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:49
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21228
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet