Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Fekete Mária; Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_054-059.pdf Letöltés (630kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 2003 |
| Kötet: | 24 |
| ISSN: | 1785-3419 |
| Oldalak: | pp. 54-59 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
| Kulcsszavak: | Agrártudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 59.; Homogenity examination of paprika grists' colour : abstract |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:42 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21243 |
![]() |
Tétel nézet |

