Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Hovorkáné Horváth Zsuzsanna; Fekete Mária; Hodúr Cecília: Fűszerpaprika őrlemények színének homogenitás vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (24). pp. 54-59. (2003)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_024_054-059.pdf Letöltés (630kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2003 |
Kötet: | 24 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 54-59 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39154/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 59.; Homogenity examination of paprika grists' colour : abstract |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21243 |
Tétel nézet |