Kovács Erzsébet: Definition, benefits, processing and examination of functional foods. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-11. (2005)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 2005 |
Kötet: | 25 |
ISSN: | 1785-3419 |
Oldalak: | pp. 1-11 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39156/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 11. |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:39 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21272 |
Tétel nézet |