Kovács Erzsébet: Definition, benefits, processing and examination of functional foods. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-11. (2005)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf Letöltés (2MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 2005 |
| Kötet: | 25 |
| ISSN: | 1785-3419 |
| Oldalak: | pp. 1-11 |
| Nyelv: | angol |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39156/ |
| Kulcsszavak: | Agrártudomány |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 11. |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:55 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 12:39 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21272 |
![]() |
Tétel nézet |

