Definition, benefits, processing and examination of functional foods

Kovács Erzsébet: Definition, benefits, processing and examination of functional foods. In: Tudományos közlemények, (25). pp. 1-11. (2005)

[thumbnail of szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_025_eng_001-011.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 2005
Kötet: 25
ISSN: 1785-3419
Oldalak: pp. 1-11
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39156/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 11.
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:55
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 12:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21272
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet