Cey-Bert Róbert Gyula: A honfoglalás kori magyar konyha. In: Honfoglalási emléknapok : tudományos konferencia a Honfoglalás 1100. évfordulója emlékére a JGYTF Történettudományi Tanszékén, (9). pp. 134-143. (1996)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
belvedere_kk_009_134-143.pdf Letöltés (576kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Könyv része |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Honfoglalási emléknapok : tudományos konferencia a Honfoglalás 1100. évfordulója emlékére a JGYTF Történettudományi Tanszékén |
| Dátum: | 1996 |
| Kötet: | 9 |
| ISSN: | 1217-3495 |
| Oldalak: | pp. 134-143 |
| Sorozat neve: | Belvedere Meridionale kiskönyvtár |
| Nyelv: | magyar |
| Konferencia neve: | Honfoglalási emléknapok (1995) (Szeged) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/37392/ |
| Kulcsszavak: | Magyarország története - 9-10. sz., Honfoglalás, Életmód - magyar - 9-10. sz. |
| Szakterület: | 06. Bölcsészettudományok 06. Bölcsészettudományok > 06.01. Történettudomány és régészet |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 11:14 |
| Utolsó módosítás: | 2021. dec. 02. 11:24 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/5431 |
![]() |
Tétel nézet |

