Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
| Dátum: | 2015 |
| Kötet: | 21 |
| ISBN: | 978-963-306-411-5 |
| Oldalak: | pp. 431-435 |
| Konferencia neve: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/ |
| Kulcsszavak: | Gyümölcsfeldolgozás |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 434-435. |
| Feltöltés dátuma: | 2018. dec. 10. 16:10 |
| Utolsó módosítás: | 2022. aug. 08. 15:47 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017 |
![]() |
Tétel nézet |

