Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2015 |
Kötet: | 21 |
ISBN: | 978-963-306-411-5 |
Oldalak: | pp. 431-435 |
Konferencia neve: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/ |
Kulcsszavak: | Gyümölcsfeldolgozás |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 434-435. |
Feltöltés dátuma: | 2018. dec. 10. 16:10 |
Utolsó módosítás: | 2022. aug. 08. 15:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017 |
![]() |
Tétel nézet |