Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során

Schenk Dóra; Furulyás Diána; Papp Nóra; Bánvölgyi Szilvia; Kiss István; Stefanovits-Bányai Éva; Vatai Gyula: Antioxidáns hatású vegyületek koncentrációjának változása pirosribiszke-lé membránszeparációval történő besűrítése során.

[thumbnail of proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2015_431-435.pdf

Letöltés (1MB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems
Dátum: 2015
Kötet: 21
ISBN: 978-963-306-411-5
Oldalak: pp. 431-435
Konferencia neve: International Symposium on Analytical and Environmental Problems (21.) (2015) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/55892/
Kulcsszavak: Gyümölcsfeldolgozás
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 434-435.
Feltöltés dátuma: 2018. dec. 10. 16:10
Utolsó módosítás: 2022. aug. 08. 15:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56017
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet