Mihalkó József; Rajkó Róbert: Többváltozós folyamatszabályozás alkalmazásának előnyei és hátrányai az élelmiszeriparban.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
proceedings_of_isaep_2016_385-389.pdf Letöltés (807kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
In the first phase of our work, the theoretical knowledge needed to use the multivariate statistical process control (MSPC) was explored. We have clarified the sometimes confused concepts, equations and formulas. In the second phase, R project simulation studies and some food industrial practical model researches will be carried out for confirming the MSPC advantages compared with the univariate one, e.g. to avoid false negative errors in decisions.
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Proceedings of the International Symposium on Analytical and Environmental Problems |
Dátum: | 2016 |
Kötet: | 22 |
ISBN: | 978-963-306-507-5 |
Oldalak: | pp. 385-389 |
Konferencia neve: | International Symposium on Analytical and Environmental Problems (22.) (2016) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/55893/ |
Kulcsszavak: | Statisztikai módszer - minőségszabályozás, Minőségellenőrzés, Élelmiszeripar |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 388-389. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2018. dec. 13. 10:35 |
Utolsó módosítás: | 2022. aug. 08. 15:48 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/56126 |
Tétel nézet |