Gürtler József Bőr-kikészítési receptkönyve

Gürtler József: Gürtler József Bőr-kikészítési receptkönyve. ISBN 978-963-306-171-8, (2014)

[thumbnail of borosnaplo_kultorok.pdf]
Előnézet
Teljes mű
borosnaplo_kultorok.pdf

Letöltés (53MB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv
Dátum: 2014
ISBN: 978-963-306-171-8
Oldalszám: 214
Méret: 21 cm
Gyűjtemény: Primaware kiadványok
Nyelv: magyar
Közreműködők:
Közreműködés
Név
szerkesztő
Perlaki Gabriella
Kiadó: Primaware
Kiadás helye: Szeged
Kulcsszavak: Szűcsmesterség - bőripar, Bőrfeldolgozás - kézműipar
Megjegyzések: Ill.
Szakterület: 06. Bölcsészettudományok
06. Bölcsészettudományok > 06.01. Történettudomány és régészet
Feltöltés dátuma: 2019. okt. 28. 08:42
Utolsó módosítás: 2024. máj. 31. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/63237
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet