Gürtler József: Gürtler József Bőr-kikészítési receptkönyve. ISBN 978-963-306-171-8, (2014)
Előnézet |
Teljes mű
borosnaplo_kultorok.pdf Letöltés (53MB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Könyv |
|---|---|
| Dátum: | 2014 |
| ISBN: | 978-963-306-171-8 |
| Oldalszám: | 214 |
| Méret: | 21 cm |
| Gyűjtemény: | Primaware kiadványok |
| Nyelv: | magyar |
| Közreműködők: | Közreműködés Név szerkesztő Perlaki Gabriella |
| Kiadó: | Primaware |
| Kiadás helye: | Szeged |
| Kulcsszavak: | Szűcsmesterség - bőripar, Bőrfeldolgozás - kézműipar |
| Megjegyzések: | Ill. |
| Szakterület: | 06. Bölcsészettudományok 06. Bölcsészettudományok > 06.01. Történettudomány és régészet |
| Feltöltés dátuma: | 2019. okt. 28. 08:42 |
| Utolsó módosítás: | 2024. máj. 31. 14:57 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/63237 |
![]() |
Tétel nézet |

