Bencsik Dóra; P. Szabó Balázs; Gazsi Gyöngyi; Urbányi Béla; Szende Béla; Rácz Gergely; Véha Antal; Csenki Zsolt: Subacute effects of a food flavour on fish model.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_038.pdf Letöltés (370kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Posters |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
| Dátum: | 2018 |
| ISBN: | 978-963-306-620-1 |
| Oldalak: | p. 38 |
| Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
| Kulcsszavak: | 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter |
| Feltöltés dátuma: | 2020. máj. 04. 08:36 |
| Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66756 |
![]() |
Tétel nézet |

