Subacute effects of a food flavour on fish model

Bencsik Dóra; P. Szabó Balázs; Gazsi Gyöngyi; Urbányi Béla; Szende Béla; Rácz Gergely; Véha Antal; Csenki Zsolt: Subacute effects of a food flavour on fish model.

[thumbnail of 2018_icostee_038.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_038.pdf

Letöltés (370kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 38
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 08:36
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:46
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66756
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet