Bencsik Dóra; P. Szabó Balázs; Gazsi Gyöngyi; Urbányi Béla; Szende Béla; Rácz Gergely; Véha Antal; Csenki Zsolt: Subacute effects of a food flavour on fish model.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_038.pdf Letöltés (370kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Dóra Bencsik1,2, Balázs P Szabó1, Gyöngyi Gazsi2, Béla Urbányi2, Béla Szende3, Gergely Rácz3, Antal Véha1, Zsolt Csenki
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Posters |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |
Oldalak: | p. 38 |
Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
Kulcsszavak: | 4-ethylbenzaldehyde - ízanyagok - genetikai mérgek - zebrahal - poszter |
Feltöltés dátuma: | 2020. máj. 04. 08:36 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:46 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66756 |
Tétel nézet |