Lemmer Balázs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Jákói Zoltán; Bányai Gréta; Csanádi József; Hodúr Cecília: Antioxidant activity of whey proteins.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_060.pdf Letöltés (370kB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr
Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
---|---|
Rovatcím: | Posters |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy |
Dátum: | 2018 |
ISBN: | 978-963-306-620-1 |
Oldalak: | p. 60 |
Konferencia neve: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged) |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/ |
Kulcsszavak: | Tejsavó protein- antioxidáns tartalom - bromelain - poszter |
Feltöltés dátuma: | 2020. máj. 04. 12:43 |
Utolsó módosítás: | 2022. nov. 08. 10:47 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66778 |
Tétel nézet |