Antioxidant activity of whey proteins

Lemmer Balázs; Szpisják-Gulyás Nikolett; Jákói Zoltán; Bányai Gréta; Csanádi József; Hodúr Cecília: Antioxidant activity of whey proteins.

[thumbnail of 2018_icostee_060.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
2018_icostee_060.pdf

Letöltés (370kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Balázs Lemmer1, Nikolett Szpisják-Gulyás2, Zoltán Jákói2, Gréta Bányai2,József Csanádi2, Cecilia Hodúr

Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Posters
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-620-1
Oldalak: p. 60
Konferencia neve: International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy ICOSTEE (2018) (Szeged)
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/66435/
Kulcsszavak: Tejsavó protein- antioxidáns tartalom - bromelain - poszter
Feltöltés dátuma: 2020. máj. 04. 12:43
Utolsó módosítás: 2022. nov. 08. 10:47
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/66778
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet