Turkish heritage of Hungarian dietary culture

Bartha Júlia: Turkish heritage of Hungarian dietary culture. In: Altaic and Chagatay lectures : studies in honour of Éva Kincses-Nagy. pp. 71-86. (2021)

[thumbnail of altaic_and_chagatay_lectures_071-086.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
altaic_and_chagatay_lectures_071-086.pdf

Letöltés (536kB) | Előnézet
Mű típusa: Könyv része
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Altaic and Chagatay lectures : studies in honour of Éva Kincses-Nagy
Dátum: 2021
ISBN: 978 963 306 794 9
Oldalak: pp. 71-86
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72839/
Kulcsszavak: Művelődéstörténet - magyar, Néprajz - magyar, Kultúra - török - hatása - Magyarország
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 83-86. és a lábjegyzetekben
Szakterület: 05. Társadalomtudományok
05. Társadalomtudományok > 05.04. Szociológia
Feltöltés dátuma: 2021. jún. 18. 09:39
Utolsó módosítás: 2023. már. 09. 15:52
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/72847
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet