Pepó Pál: Relation of wheat species and genomes in amino-acid composition.
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_077.pdf Letöltés (516kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Konferencia vagy workshop anyag |
|---|---|
| Rovatcím: | Thematic session |
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Wellmann International Scientific Conference |
| Dátum: | 2018 |
| ISBN: | 978-963-306-589-1 |
| Oldalak: | p. 77 |
| Nyelv: | angol |
| Konferencia neve: | Wellmann International Scientific Conference (16.) |
| Helyszin: | Hódmezővásárhely |
| Dátum: | 2018 |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/ |
| Kulcsszavak: | Búzatermesztés - előadáskivonat, Aminosavak - előadáskivonat, Genom - előadáskivonat |
| Szakterület: | 04. Mezőgazdaság-tudományok 04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat |
| Feltöltés dátuma: | 2021. júl. 14. 14:05 |
| Utolsó módosítás: | 2023. már. 01. 15:36 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73020 |
![]() |
Tétel nézet |

