Relation of wheat species and genomes in amino-acid composition

Pepó Pál: Relation of wheat species and genomes in amino-acid composition.

[thumbnail of wellmann_abstracts_2018_077.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2018_077.pdf

Letöltés (516kB) | Előnézet
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic session
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2018
ISBN: 978-963-306-589-1
Oldalak: p. 77
Nyelv: angol
Konferencia neve: Wellmann International Scientific Conference (16.)
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2018
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/72954/
Kulcsszavak: Búzatermesztés - előadáskivonat, Aminosavak - előadáskivonat, Genom - előadáskivonat
Szakterület: 04. Mezőgazdaság-tudományok
04. Mezőgazdaság-tudományok > 04.01. Mezőgazdaság, erdészet, halászat
Feltöltés dátuma: 2021. júl. 14. 14:05
Utolsó módosítás: 2023. már. 01. 15:36
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/73020
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet