Retrato de la cocina tradicional nayarita y las transformaciones socioculturales en el tiempo : [abstract]

López Orozco Luis Eduardo: Retrato de la cocina tradicional nayarita y las transformaciones socioculturales en el tiempo : [abstract].

[thumbnail of un_oceano_distintos_destinos_libro_de_resumenes_2022_041.pdf] Cikk, tanulmány, mű
un_oceano_distintos_destinos_libro_de_resumenes_2022_041.pdf

Letöltés (147kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Un océano. Distintos destinos 1492-1522-2022
Dátum: 2022
ISBN: 978-963-306-905-9
Oldalak: p. 41
Nyelv: spanyol
Kiadó: Departamento de Estudios Hispánicos de la Universidad de Szeged
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: Un océano. Distintos destinos 1492-1522-2022
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2022. november 18-19.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/77673/
Kulcsszavak: Gasztronómia - Nayarit - előadáskivonat, Folklór - Nayarit - előadáskivonat
Szakterület: 05. Társadalomtudományok
05. Társadalomtudományok > 05.04. Szociológia
Feltöltés dátuma: 2022. dec. 08. 10:21
Utolsó módosítás: 2022. dec. 08. 10:21
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/77707
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet