A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt]

Holpert Csilla: A cukorrépa- és a szentjánoskenyér rostok mint funkcionális adalékok az étkezésben : [absztrakt].

[thumbnail of morakonf_2018_021.pdf] Cikk, tanulmány, mű
morakonf_2018_021.pdf

Letöltés (211kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Kémia, vegyészet
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Móra Kárpát-medencei Interdiszciplináris Szakkollégiumi Konferencia
Dátum: 2018
Kötet: 2
Oldalak: p. 21
Nyelv: magyar
Kiadás helye: Szeged
Konferencia neve: II. Móra Interdiszciplináris Kárpát-medencei Szakkollégiumi Konferencia
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Szeged
Dátum: 2018. november 30.-december 2.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/82706/
Kulcsszavak: Élelmiszerkémia - előadáskivonat
Szakterület: 01. Természettudományok
01. Természettudományok > 01.04. Kémiai tudományok
Feltöltés dátuma: 2024. jan. 10. 09:10
Utolsó módosítás: 2024. jan. 10. 09:10
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/82912
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet