Optimization of the Ethiopian food consumption structure- sustainability as an approach : [abstract]

Tompa Orsolya; Kiss Anna; Lakner Zoltán: Optimization of the Ethiopian food consumption structure- sustainability as an approach : [abstract].

[thumbnail of wellmann_abstracts_2019_071.pdf] Cikk, tanulmány, mű
wellmann_abstracts_2019_071.pdf

Letöltés (592kB)
Mű típusa: Konferencia vagy workshop anyag
Rovatcím: Thematic sessions
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Wellmann International Scientific Conference
Dátum: 2019
Kötet: 17
ISBN: 978-963-306-653-9
Oldalak: p. 71
Nyelv: angol
Kiadó: University of Szeged, Faculty of Agriculture
Kiadás helye: Hódmezővásárhely
Konferencia neve: 17th Wellmann International Scientific Conference
Konferencia típusa: Konferencia
Helyszin: Hódmezővásárhely
Dátum: 2019. május 8.
Befoglaló mű URL: https://acta.bibl.u-szeged.hu/84265/
Kulcsszavak: Élelmiszerellátás - Afrika - előadáskivonat, Élelmiszerellátás - Etiópia - előadáskivonat
Szakterület: 05. Társadalomtudományok
05. Társadalomtudományok > 05.02. Közgazdasági és gazdálkodástudományok
Feltöltés dátuma: 2024. ápr. 11. 12:35
Utolsó módosítás: 2024. ápr. 11. 12:35
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/84378
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet