Bara Lucian; Bara Camelia; Bara Vasile: Researches regarding the toxicology of saccharin. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia. pp. 7-10. (2007)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2007_007-010.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Absztrakt (kivonat)
Saccharin, first synthesized in 1879, eventually became popular as an inexpensive substitute for sugar, particularly as a non-caloric sweetener. The dispute is concerning the safety of saccharin itself. In this article, the history concerning the uses of saccahrin and the accompanying controversy is reviewed. A benefit-risk evaluation for saccharin showed few, if any documentable benefits from the use of saccharin and much genuine uncertainty concerning the potential risks for ingestion by man. This element of genuine uncertainty as to the extent.
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Introduction; Dicussions and results; Materials and methods |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia |
Dátum: | 2007 |
ISSN: | 1788-6392 |
Oldalak: | pp. 7-10 |
Nyelv: | angol |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38398/ |
Kulcsszavak: | Természettudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 10. p. ; összefoglalás angol nyelven |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:25 |
Utolsó módosítás: | 2021. jan. 27. 10:03 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11753 |
Tétel nézet |