Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk

Bajúsz Ildikó; Csanádi József; Fenyvessy József: Determination of the amino acid and solid content in the raw ewe's milk. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1. pp. 5-8. (2010)

[thumbnail of engineering_2010_001_005-008.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2010_001_005-008.pdf

Letöltés (957kB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

During our experiments we have performed a complete amino acid and solid content analysis from the individual milk of the three Tsigai strains and the Awassi R, sheep. We have taken individual milk samples on the given plants in two months of the lactation for two times. For the inspections we have used the milk of totally 14 individuals milked during one day.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2010
Szám: 1
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 5-8
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38401/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: 8. p. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:41
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11807
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet