Requirements and assessment of traceability at distributors of cereal origin feed ingredients

Csikai Andrea: Requirements and assessment of traceability at distributors of cereal origin feed ingredients. In: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia 1-2. pp. 37-44. (2011)

[thumbnail of engineering_2011_001_002_037-044.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
engineering_2011_001_002_037-044.pdf

Letöltés (2MB) | Előnézet

Absztrakt (kivonat)

Achieving full traceability in food supply chains is not only a legal requirement but it brings multiple benefits both to customers and manufacturers. The paper reviews the minimal requirements and summarizes the results and learning of audits at 5 cereal origin feed ingredient manufacturers based on a questionnaire compiled for traceability from relevant European legislation and standards.

Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
Dátum: 2011
Szám: 1-2
ISSN: 1788-6392
Oldalak: pp. 37-44
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38403/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 43-44. ; összefoglalás angol nyelven
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2021. jan. 27. 09:34
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/11873
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet