Sándor Zsuzsanna J.: Evaluation of the suitability of different alternative fish feed ingredients in common carp culture : comparison of growth performance, feed efficiency and meat quality in some common carp varieties. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. p. 117. (2010)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_117.pdf Letöltés (435kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Egyéb cím: | Növényi takarmány-alapanyagok alkalmazhatóságának vizsgálata a pontytenyésztésben ponty fajták növekedésének, takarmány-hasznosításának és húsminőségének összehasonlítása |
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2010 |
Kötet: | 5 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | p. 117 |
Nyelv: | angol , magyar |
Konferencia neve: | Takarmányozástant oktatók és kutatók találkozója, 15., 2010, Hódmezővásárhely |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/ |
Kulcsszavak: | Agrártudomány |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:24 |
Utolsó módosítás: | 2021. jún. 10. 15:33 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13212 |
Tétel nézet |