Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity

Bodnárné Skobrák Erika: Analyses of some main macro- and microelements of meat of wild boars were kept in captivity. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (5) 2. pp. 171-175. (2010)

[thumbnail of agrarszemle_2010_002_171-175.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2010_002_171-175.pdf

Letöltés (569kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Agrár- és vidékfejlesztési szemle
Dátum: 2010
Kötet: 5
Szám: 2
ISSN: 1788-5345
Oldalak: pp. 171-175
Nyelv: angol
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/38549/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: 175. p.; tm
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 12:24
Utolsó módosítás: 2021. jún. 10. 15:33
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13225
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet