Komarek Levente: A hazai húsipari árualap abszolút specializációjának és koncentrációjának időbeni és területi alakulása. In: Agrár- és vidékfejlesztési szemle, (6) 2. pp. 239-245. (2011)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
agrarszemle_2011_002_239-245.pdf Letöltés (1MB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle |
Dátum: | 2011 |
Kötet: | 6 |
Szám: | 2 |
ISSN: | 1788-5345 |
Oldalak: | pp. 239-245 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/38551/ |
Kulcsszavak: | Közgazdaságtudomány, Agrártudomány |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 245. p.; Abstract: The absolute specialisation and concentration of Hungarian meat commodity by territories an in time |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 12:24 |
Utolsó módosítás: | 2021. jún. 10. 15:42 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/13267 |
Tétel nézet |