Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata

Polák Aranka: Különböző összetételű gyümölcsszörpök ízhatásának és üledékességének vizsgálata. In: Tudományos közlemények, (1). pp. 85-91. (1971)

[thumbnail of szef_tudkozl_001_085-091.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_001_085-091.pdf

Letöltés (903kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1971
Kötet: 1
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 85-91
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39131/
Kulcsszavak: Kémia, Mérnöki tudományok
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 90.; Issledovaniâ vkusa i podonkov fruktovyh sokov različnogo sostava; Investigation of the taste effects and feculence of syrups of various compositions; Untersuchung von Geschmackswirkung und Niederschlagsbildung bei Fruchtsaften verschiedener Zusammensetzung
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:39
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20886
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet