Polák Aranka: Fehérjetartalom meghatározása Nessler reagenssel kifejlesztett szín fotometriás kiértékelésével húsipari termékben. In: Tudományos közlemények, (2). pp. 59-66. (1973)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_002_059-066.pdf Letöltés (661kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1973 |
Kötet: | 2 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 59-66 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39132/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: 65-66.; Opredelenie soderžaniâ belkov v mâsnyh produktah fotometrom c pomoŝ'û cvetnoj rekcii [!reakcii] Neslera; Spectrophotometric determination of protein in meat industry products using the Nessler reagent; Quantitative Eiweissbestimmung in einem Fleischindustrieprodukt mittels photometrischer Auswertung des mit Nessler- Reagens hervorgerufenen Farbtones |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:32 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20899 |
Tétel nézet |