Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban

Sárosi Herbert; Aczél Attila; Kormos Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_047-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_047-054.pdf

Letöltés (791kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1974
Kötet: 4
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 47-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 54.; Detection and determination of antioxidant (BHT) in pig fat; Nachweis und Bestimmung eines Antioxidanten (BHT) in Schweinefett; Vyâvlenie i opredelenie antiokislitelâ v svinom žire
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20929
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet