Sárosi Herbert; Aczél Attila; Kormos Judit: Antioxidáns (BHT) kimutatása és meghatározása sertészsírban. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 47-54. (1974)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_047-054.pdf Letöltés (791kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1974 |
Kötet: | 4 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 47-54 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/ |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 54.; Detection and determination of antioxidant (BHT) in pig fat; Nachweis und Bestimmung eines Antioxidanten (BHT) in Schweinefett; Vyâvlenie i opredelenie antiokislitelâ v svinom žire |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:22 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20929 |
Tétel nézet |