Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések

Gábor Miklósné: Egyes antocián-komplex vegyületek befolyása az antioxidáns hatásra : spektrofotometriás és kromatográfiás mérések. In: Tudományos közlemények, (4). pp. 55-66. (1974)

[thumbnail of szef_tudkozl_004_055-066.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_004_055-066.pdf

Letöltés (812kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1974
Kötet: 4
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 55-66
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39134/
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 65.; Influence of certain anthocyanin compounds on the antioxidant effect; Der Einfluss einiger Antocyanverbindungen auf die Antioxydantwirkung; Vliânie nekotoriyh soedinenij antociana na antiokislitel'noe dejstvie
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:22
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20930
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet