A kenyérminőség javításának lehetősége köztes pihentetéssel

Bajusz Tamásné: A kenyérminőség javításának lehetősége köztes pihentetéssel. In: Tudományos közlemények, (5). pp. 111-114. (1975)

[thumbnail of szef_tudkozl_005_111-114.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_005_111-114.pdf

Letöltés (595kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1975
Kötet: 5
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 111-114
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39135/
Kulcsszavak: Agrártudomány
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 113-114.; Possibility of improving bread quality by intermediate conditioning; Möglichkeit zur Hebung der Brotqualität durch zwischenzeitliches Ruhenlassen; Vozmožnost ulučšeniâ kačestva hleba promežutočnym otdyhom
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:19
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20955
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet