Hústartalmú konzervek hőterhelése

Czakó Mihály; Király László: Hústartalmú konzervek hőterhelése. In: Tudományos közlemények, (6). pp. 51-54. (1976)

[thumbnail of szef_tudkozl_006_051-054.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_006_051-054.pdf

Letöltés (593kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1976
Kötet: 6
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 51-54
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39136/
Kulcsszavak: Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 54.; Heat-loading of meat-containing conserves; Thermische Belastung, fleischhaltiger Konserven; Temperaturnaâ nagruzka mâsnyh konservov
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:16
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20964
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet