Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal

Polák Aranka: Húsipari termékek kloridtartalmának meghatározása ionszelektív elektróddal. In: Tudományos közlemények, (7). pp. 19-24. (1979)

[thumbnail of szef_tudkozl_007_019-024.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_007_019-024.pdf

Letöltés (720kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1979
Kötet: 7
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 19-24
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39137/
Kulcsszavak: Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 23.; Determination of chloride contents of meat-industry products with an ion-selective electrode; Bestimmung des Chloridgehaltes in Fleischindustrieprodukten mittels ionenselektiver Elektroden; Opredelenie soderžaniâ hloridov produktov mâsnoj promyšlennosti ionoselektivnym èlektrodom
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:05
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20973
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet