Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre

Gasztonyi Kálmán: Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 93-99. (1980)

[thumbnail of szef_tudkozl_008_093-099.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_093-099.pdf

Letöltés (791kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1980
Kötet: 8
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 93-99
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39138/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Influence of amylase activity on dough quality; Der Einfluss der Amylaseaktivität auf die Qualität des Teiges; Vliânie deâtel'nosti amilaznyh ènzimov na kačestvo testa
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 15:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20998
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet