Gasztonyi Kálmán: Amiláz enzimtevékenység befolyása a tésztaminőségre. In: Tudományos közlemények, (8). pp. 93-99. (1980)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_008_093-099.pdf Letöltés (791kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1980 |
Kötet: | 8 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 93-99 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39138/ |
Kulcsszavak: | Biológia, Kémia |
Megjegyzések: | Influence of amylase activity on dough quality; Der Einfluss der Amylaseaktivität auf die Qualität des Teiges; Vliânie deâtel'nosti amilaznyh ènzimov na kačestvo testa |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 15:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/20998 |
Tétel nézet |