Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben

Gábor Miklósné; Vámos Károlyné: Izomfehérje mennyiségi meghatározása különböző eredetű fehérjét tartalmazó termékekben. In: Tudományos közlemények, (9). pp. 69-81. (1981)

[thumbnail of szef_tudkozl_009_069-081.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_009_069-081.pdf

Letöltés (849kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1981
Kötet: 9
ISSN: 0200-1381
Oldalak: pp. 69-81
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39139/
Kulcsszavak: Biológia, Kémia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 80.; Quantitative determination of muscle protein in protein-containing products of various origins; Quantitative Bestimmung des Muskeleiweisses in Erzeugnissen mit Eiweissen unterschiedlicher Herkunft; Količestvennoe opredelenie myšečnogo belka v prodyktah, soderžaših belok različnogo proishoždeniâ
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:57
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:57
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21017
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet