Gábor Miklósné; Barkóczy Pál: Sajtok fehérje- és zsírtartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (10). pp. 33-39. (1982)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_010_033-039.pdf Letöltés (499kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1982 |
Kötet: | 10 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 33-39 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39140/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Combined spectrophotometric determinotion of protein and fat contents of cheeses; Gleichzeitige Bestimmung des Eiweiss- und Fettgehaltes des Käses mit Hilfe der Spektrophotometrie; Sovmestnoe opredelenie soderžaniâ belkov i žirov v syrah spektrofotometričeskim sposobom |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:57 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:50 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21027 |
Tétel nézet |