Gábor Miklósné; Fülöp Lászlóné; Niklai Ádám: Keveréktakarmányok fehérje- és zsiradéktartalmának együttes meghatározása spektrofotometriásán. In: Tudományos közlemények, (11). pp. 31-37. (1983)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_011_031-037.pdf Letöltés (729kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1983 |
Kötet: | 11 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 31-37 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39141/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 36.; Spectrophotometric joint determination of protein and fat contents of mixed fodders; Gemeinsame Bestimmung des Eiweiss- und Fettgehaltes der Mischfutter durch Spektrofotometrie; Sovmestnoe opredelenie soderžaniâ belka i žirovyh produktov kombikormov spektrofotometričeskim metodom |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:34 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21035 |
Tétel nézet |