Halászné Fekete Mária; Záhonyiné Racs Piroska; Hajdú Erika: Fűszerpaprika őrlemények színének műszeres vizsgálata az őrleménykészítés fázisaiban. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 25-28. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_025-028.pdf Letöltés (633kB) | Előnézet |
| Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
|---|---|
| Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
| Dátum: | 1987 |
| Kötet: | 14 |
| ISSN: | 0200-1381 |
| Oldalak: | pp. 25-28 |
| Nyelv: | magyar |
| Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
| Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok |
| Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 27.; Instrumental examintion of the colour of seasoning paprika millings in the various phases of milling preparation; Technologische Untersuchung der Farbe desMahlproduktes von Gewürzpaprika in den Phasen des Mahlprodukterzeugnisses; Issledovanie cveta pomolov krasnogo perca v fazah prigotovleniâ pomola c pomoŝû priborov |
| Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
| Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
| URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21082 |
![]() |
Tétel nézet |

