Varga László: A fűszerpaprikabőr abszorpciós spektruma és az érettségi fok kapcsolata. In: Tudományos közlemények, (14). pp. 29-35. (1987)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_014_029-035.pdf Letöltés (660kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1987 |
Kötet: | 14 |
ISSN: | 0200-1381 |
Oldalak: | pp. 29-35 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39144/ |
Kulcsszavak: | Kémia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 34-35.; Connection between the absorption spectrum of the skin of seasoning paprika and thedegree of ripeness; Zusammenhang zwischen dem Absorptionsspektrum und der Reifestufe der Gewürzpaprikaschofte; Absorpcionnyj spektr kožury krasnogo perca i ego svâz' |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:16 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21083 |
Tétel nézet |