A sütőipari szakágazat gazdasági helyzetének jellemzői

Dinya László: A sütőipari szakágazat gazdasági helyzetének jellemzői. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 54-74. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_054-074.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_054-074.pdf

Letöltés (940kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 16
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 54-74
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Kulcsszavak: Közgazdaságtudomány, Agrártudomány
Megjegyzések: The economic state of the baking industry; Die Charakteristika der wirtschaftlichen Situation des Bächereindustrie - Fachzweiges; Harakteristika èkonomičeskogo položeniâ hlebopekarnoj promyšlennosti
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21109
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet