A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira

Varga László; Halászné Fekete Mária; Sirokmán Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)

[thumbnail of szef_tudkozl_016_112-124.pdf]
Előnézet
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_112-124.pdf

Letöltés (734kB) | Előnézet
Mű típusa: Cikk, tanulmány, mű
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: Tudományos közlemények
Dátum: 1990
Kötet: 16
ISSN: 0238-3756
Oldalak: pp. 112-124
Nyelv: magyar
Befoglaló mű URL: http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/
Kulcsszavak: Mérnöki tudományok, Kémia, Biológia
Megjegyzések: Bibliogr.: p. 120-121.; Effects of gamma radiation on physical and microbiological properties of red pepper millings; Die Wirkung der Gammastrahlen auf die physikalischen und mikrobiologischen Eigenschaften des Gewürzpaprikamahlgutes; Vliânie lučej gamma na fizičeskie i mikrobiologičeskie svojstva molotogo krasnogo perca
Feltöltés dátuma: 2016. okt. 15. 16:56
Utolsó módosítás: 2021. feb. 25. 14:00
URI: http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21113
Bővebben:
Tétel nézet Tétel nézet