Varga László; Halászné Fekete Mária; Sirokmán Klára: A gamma sugarak hatása a fűszerpaprika őrlemény fizikai és mikrobiológiai tulajdonságaira. In: Tudományos közlemények, (16). pp. 112-124. (1990)
Előnézet |
Cikk, tanulmány, mű
szef_tudkozl_016_112-124.pdf Letöltés (734kB) | Előnézet |
Mű típusa: | Cikk, tanulmány, mű |
---|---|
Befoglaló folyóirat/kiadvány címe: | Tudományos közlemények |
Dátum: | 1990 |
Kötet: | 16 |
ISSN: | 0238-3756 |
Oldalak: | pp. 112-124 |
Nyelv: | magyar |
Befoglaló mű URL: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/39146/ |
Kulcsszavak: | Mérnöki tudományok, Kémia, Biológia |
Megjegyzések: | Bibliogr.: p. 120-121.; Effects of gamma radiation on physical and microbiological properties of red pepper millings; Die Wirkung der Gammastrahlen auf die physikalischen und mikrobiologischen Eigenschaften des Gewürzpaprikamahlgutes; Vliânie lučej gamma na fizičeskie i mikrobiologičeskie svojstva molotogo krasnogo perca |
Feltöltés dátuma: | 2016. okt. 15. 16:56 |
Utolsó módosítás: | 2021. feb. 25. 14:00 |
URI: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/21113 |
Tétel nézet |